Imatge o vídeo destacat
casal estiu

Casal d’estiu 2024 del Centre Sant Jaume

De l'1 de juliol al 9 d’agost al Centre Sant Jaume es celebrarà el Casal d’Estiu amb la temàtica dels Jocs Olímpics. Durant aquets dies tindran lloc una sèrie d’activitats per a nens i nenes d’entre 5 i 12 anys. Estaran dividits en tres torns, el primer torn  de l'1 al 12 de juliol, el segon torn, del 15 al 26 de juliol i, per últim, el tercer torn, del 29 de juliol al 9 d’agost.

En total s’han ofert 180 places, de les cuals 60 en cada torn. Del total de places ofertades, un percentatge està reservat a infants que participen en els diferents projectes de l'entitat i la resta es posen a disposició dels agents del territori. 

Hi haurà activitats i sortides durant cada dia de dilluns a divendres. Entre les excursions previstes, hi ha programada una sortida al Caixa Fòrum i al Cosmo Caixa, a l'Àrea d'esbarjo del Corredor, un taller de circ, als parcs de la Pegasso, Ciutadella ai el Fòrum, així com diverses escapades a la platja de Badalona.

El Casal d'Estiu del Centre Sant Jaume és un espai de lleure educatiu concebut per donar suport i acompanyament social, educatiu i emocional al màxim d'infants i famílies de Badalona. La finalitat del Casal és oferir un servei on els i les participants desenvolupin les seves habilitats i capacitats socials, cognitives, d'autonomia i motrius a partir d’activitats, jocs, tallers, sortides, gimcanes i la interrelació amb el grup d’igual i els adults de referència.

Aquesta activitat es pot fer gràcies al suport de: L’Ajuntament de Badalona, del programa de Caixa Proinfància de l’Obra Social La Caixa i la Generalitat de Catalunya.

Col·labora!