Imatge o vídeo destacat
Dimoni + CO

Cremada del Dimoni 2024

El mes de maig és molt important per a la ciutat de Badalona, ja que durant aquestes setmanes se celebren una sèrie d'activitats destacades pels ciutadans badalonins.

Enguany, una de les activitats més entranyables ha estat la visita al Dimoni per part dels nens i nenes del Centre Sant Jaume, que han portat els seus propis dibuixos per compartir amb aquesta emblemàtica figura festiva.Vam organitzar una sortida especial amb els petits del Centre Obert. Durant la visita, els nens i nenes van poder admirar de prop l'imponent Dimoni, símbol central de les festes de Badalona, que cada any crema en la tradicional "Cremada del Dimoni" com a acte culminant de les celebracions.

Els Grapes de Centre Obert no només van gaudir de la visita del Dimoni, sinó que també van tenir l'oportunitat de portar amb ells els dibuixos que havien preparat. Aquests dibuixos, plens de creativitat, reflecteixen la visió infantil d'aquesta tradició i van ser entregats com una ofrena simbòlica.És fonamental per a nosaltres que els nens i nenes se sentin part activa de les tradicions locals.

 Visitar el Dimoni i entregar els seus dibuixos no només els connecta amb la cultura de Badalona, sinó que també fomenta la seva creativitat i sentit de comunitat.